Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 76.-77. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.​ TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var! Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.
-TOBB Ata’nın huzurunda
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB 76. – 77. Genel Kurulu kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.
Genel Kurulumuza TOBB Delegelerimiz ; Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir, Meclis Üyelerimiz Haluk Güveniş, Ahmet Çakmak katıldı. Ayrıca Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım ve Genel Sekreter Vekilimiz Emre Gemicioğlu Genel Kurulumuzda yer aldılar.