Odamız ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimizin desteği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnovasyon Merkezi tarafından Gemlik Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği 6. Ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik  olarak Şehit Gökhan Aydınlı Ortaokulunda Tekno-Girişimciler ve Parlak Fikirler Sürdürülebilir Şehirler Atölye Programları düzenledik.

Programa 44 öğrenci katılım sağladı. Atölyelerimizde geleceğin girişimcileri ve mucitleri hünerlerini sergilediler. Öğrencilerimizin kurumsal kimlik çalışmaları ile start verdikleri günde proje geliştirme, inovatif fikirler üretme ve bunları hayata geçirme fırsatı yakaladılar. Geleceğimizin en önemli değeri çocuklarımız ve gençlerimizle birlikte bir çok projeyi hayata geçirmek için heyecanlıyız. Eğitime %100 destek yaklaşımını benimsemiş Odamız her daim çocuklarımızın yanında yer almaya devam edecektir. Bu tarz projelerin desteklenmesi geleceğimiz açısından büyük önem teşkil etmektedir. Gelecek çocuklarımızın hayallerinde gizlidir.