Skip to main content
33. WorldFood Gıda Fuarı’nda Gemlik zeytincilerine verilen destekten dolayı Gemlik Ticaret Borsası’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdik.
Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hamaloğlu, Yönetim Kurulu Başkanvekilimiz Erkan Kavlak ve Genel Sekreterimiz Emre Gemicioğlu, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır’ı ziyaret ederek, 33. WorldFood Uluslararası Gıda Ürünleri Fuarı’nda zeytincilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hamaloğlu, “Zeytinin başkenti olan Gemlik’te, bölgemiz zeytincisi için her zaman elinden gelen desteği veren Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Sayın Özden Çakır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Her yıl düzenlenen gıda fuarına sağladıkları katkılar ve üyelerine sundukları imkânlar bizim için çok değerli” dedi.
Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır ise, “Bu yıl 7. kez katıldığımız 33. WorldFood Uluslararası Gıda Ürünleri Fuarı’na üyelerimizden gelen talep her geçen yıl artıyor. 11 firma ile yer aldığımız fuarda, coğrafi işaret ve Avrupa tesciline sahip Gemlik zeytinimizi en iyi șekilde tanıttık. İlk belirlemelere göre üye firmalarımızın stantlarını yaklaşık 1.700 yabancı firma temsilcisi ziyaret etti. Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat başta olmak üzere pek çok kurum temsilcisi de stantlarımızı ziyaret ederek desteklerini gösterdi” ifadelerini kullandı.
Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özden Çakır ayrıca, 26-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gemlik Zeytini Festivali’ne tüm Gemlik halkını davet ettiklerini duyurdu