Konu : İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİlerin Gücü Dijital Etkinliği Tüm Oda ve Borsalara, Türkiye 100 Firmalarına, Sektör Meclislerine, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu Üyelerine, OSBÜK’e (Genel Sekreterlik) Turkcell’in satın alma politikaları ve yerlilik programları hakkında bilgi vermek üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Birliğimiz ve Turkcell işbirliğinde 14 Haziran 2022 Salı günü saat 13:00’te “İnovasyonla Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü” dijital etkinliği gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe ilişkin program ekte sunulmaktadır. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Aksu ile Turkcell CEO’su Sn. Murat Erkan’ın katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte Turkcell’in tedarik zinciri çalışmaları, Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı, Büyük Ortağım Programı, Yerlilik Programı, Dijital İş Çözümleri ile Yerli Malı Belgesi uygulaması anlatılacak, ayrıca siber güvenlik ve yapay zeka alanında Turkcell ile işbirliği imkanlarından bahsedilecek, etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.

İnovasyonla Yerli Üretim ve
KOBİ’lerin Gücü
(Dijital Etkinlik)
14 Haziran 2022 Salı – Saat: 13:00
Dijital etkinliğe katılmak için kayıt adresi: https://turkcellkobigunu.com Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Aksu ile Turkcell CEO’su Sn. Murat Erkan’ın katılımıyla dijital ortamda gerçekleştirilecek etkinlikte Turkcell’in tedarik zinciri çalışmaları, Tedarikçi Eksenli İnovasyon Programı, Büyük Ortağım Programı, Yerlilik Programı, Dijital İş Çözümleri ile Yerli Malı Belgesi uygulaması anlatılacak, ayrıca siber güvenlik ve yapay zeka alanında Turkcell ile işbirliği imkanlarından bahsedilecek, etkinlik sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır. Etkinliğe katılmak için
https://turkcellkobigunu.com adresinden kayıt olunması gerekmektedir.
Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

İlgili Dosyalar
Tüm Etkinlikler