Odamıza bağlı fırıncı üyelerimiz Sağlık Bakanlığınca alınan coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında bazı önlemler almak üzere odamızda bir araya geldiler.
Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir, Gemlik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enes ÖZDEMİR ve Gemlik Fırıncılar Odası Başkanı Rıfat Bulut yer aldılar.Ağdemir fırıncılara yönelik yaptığı konuşmasında öncelikle sizleri evinizde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Sizler de tıpkı fedakar sağlık çalışanları gibi önemli bir işe imza atıyorsunuz. Halkın temel besin maddesi olan ekmeği üretiyorsunuz. Canla başla çalışan tüm arkadaşlarıma nezdinizde teşekkür etmek isterim. Tüm dünyayı tehdit eden Corona virüsü salgını durdurmak veya önlemek için hepimizin üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde icra etmesi gerekiyor. Burada hiç şüphesiz ki sizlere de büyük görevler düşüyor. Ekmeğin sağlıklı ve hijyenik ortamda üretilmesi, ve sunulması noktasında hijyen kurallarına azami derecede önem vermenizi rica ediyorum.” dedi.