Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Odamızı  ziyaret etti. Kaymakam Göç’ü ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir, Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyemiz Alaattin Akcan ile Genel Sekreter Emre Gemicioğlu karşıladı.

Ziyarette GTSO Başkan Ağdemir Odamız hakkında kısa bir bilgilendirmelerde bulundu. Ağdemir “GTSO’nun 1897 yılında kurulduğunu, ancak Gemlik’te 12.yüzyıldan beri varlığını sürdürdüğünü belirtti. Ağdemir, Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının ülkemizde bulunan 365 oda arasında akredite olan ilk 65 Oda arasında yer aldığını, bunun yanı sıra bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımında Türkiye’de ilkleri başaran odalar arasında bulunduğunu belirtti. ”

Ağdemir ayrıca Bölgede hali hazırda limanların %40-45 kapasite ile çalışıyor olmasına rağmen 13 milyar dolarlık bir işlem hacminin var olduğuna işaret ederek, Gemlik’te kurulu bulunan Serbest bölgenin de ülke sıralamasında her yıl değişken olarak 2-3.sıralarda yer almaktadır” dedi.

Gemlik Kaymakamı Hasan Göç’te Gemlik’in hizmet potansiyelinin çok büyük olduğunu, sahil şeridinin daha kullanışlı hale getirilmesi ile birlikte iç turizminde desteği ile daha da popülaritesinin artacağına dikkati çekti.