Emlak danışmanı olmak için getirilen mesleki yetki belgesi almak isteyen Emlakçılar 21-22-23 Ocak tarihlerinde Odamızda sınavlara katıldı.Toplam 33 kişinin katıldığı sınava, Türkiye Odalar Borsalar Birliği’ne ait MEYBEM A.Ş. görevlileri tarafından gerçekleştirilen sözlü ve yazılı sınav öncesi bilgiler verildi. Önce yazılı olarak yapılan sınavın ardından öğleden sonra da sözlü sınav gerçekleştirildi. Sınav sonuçlar MEYBEM A.Ş. tarafından Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’na bildirilecek. Katılımcılar sonuçları GTSO‘dan öğrenebilecekler. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, sınavda başarısız olanlarla emlakçı yeterlilik belgesi almak isteyenlerin önümüzdeki aylarda yeniden açılacak sınavlar için odamıza başvurabileceklerini söyledi.