GTSO üyelerine sunduğu hizmete bir yenisini daha ekledi. Dijital Ehliyet artık Odamızdan alınabilecek.

Oda Başkanımız Paşa Ağdemir konuya dair yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

“ Üyelerimize sunduğumuz hizmet çeşitliliğinin artırılmasına yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde yaptığımız görüşmeler neticesinde Odamıza *Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) verme yetkisi aldık.

Süreçle alakalı personelimize gerekli eğitimleri verdik ve teknik altyapımızı hazırlandık. An itibari ile artık Odamızda *Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) süreçleri yürütülmekte ve online başvuru ile en hızlı sürede hizmet süreci tamamlanmaktadır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

*Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) başvurusu için www.gtso.org.tr adresimizde yer alan HİZMETLER menüsü altındaki Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) linkimizden online başvuru alınmaktadır. Detaylı bilgi ve sorularınız için 224-5131023 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.