comprare farmaci in svizzera farmaci per dimagrire efficaci kamagra bustine prezzo vessel farmaco prezzo alli vendita on line

Automechanika Buenos Aires 2020 Hakkında

29 Ocak 2020

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 23.01.2020 tarih ve 34221550-720-817 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, 4-7 Kasım 2020 tarihlerinde Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de, Güney Amerika'da düzenlenen en büyük otomotiv sanayi Fuarı olan "Automechanika Buenos Aires 2020"nin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Türkiye Milli Komite iştirakı olan İstanbul Ticaret Odası organizasyonunda gerçekleşecek olan söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgilere ve katılım formuna Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş imkânları/Yurt dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.