Odamız Yönetimi olarak Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi üzerine eğitim gören öğrencilerine yönelik olarak Odamız üyesi Güleryüz Otobüs fabrikasına teknik gezi düzenledik.
Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanımız Mehmet Anar, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Fatih Ayvaz, Yönetim Kurulu Sayman üyemiz Nihat Balkan, Yönetim Kurulu üyemiz Hakan Işıkcı, Meclis Başkan Vekilimiz Fatih Becerikli, Genel sekreterimiz Emre Gemicioğlu ve Kalite Sorumlumuz Pınar Akın ile üniversite öğrencilerinin katıldığı teknik gezide fabrikanın Arge Direktörü Öner Şimşir ile bir araya geldik. Teknik bilgilerin ardından ülkemizin ilk elektrikli otobüsünde inceleme yapıldı. Teknik özelliklerin yanı sıra donanım ve tasarım ile de yakında ilgilenen öğrenciler, elektronik devreleri ve montajı konusunda da bilgi aldılar.
Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hamaloğlu, ”Yönetim olarak sadece Odamıza insanlar gelsin şeklindeki yönetim anlayışının dışına çıkarak, biz üyelerimizin, işletmelerimizin, üretici ve sanayicimizin yanında olmak için çalışıyoruz. Bugün de bölgemiz ve ülkemiz için değerli bir iş yapan üretimini % 70’nin üzerinde bir oranla ihracat yapan Güleryüz Otobüs fabrikasındayız. Burada hem fabrika yönetimi, hem de Gemlik’te okuyan ülkemizin çeşitli yerlerinden ilçemize gelmiş, eğitim gören ve aldığı eğitimi de bu alanda uygulama şansı bulan, onlara iş imkanı oluşturacak olan fabrikada beraber inceleme ve teknik gezi imkanı bulduk.” dedi.
Odamız Yönetimi Güleryüz Otobüs Fabrikası sahibi Hasan Keskin ile de bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Güleryüz Otobüs Fabrikası sahibi Sayın Hasan Keskin ve Fabrika yönetimine desteklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.