Önceki Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akıt’a Onur Plaketi Takdim Ettik

29 Kasım 2019

Önceki Başkanımızı, Yönetim Kurulu Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Başkanımız iş yerinde ziyaret ettiler ve kendisine Gemlik'e, Odamıza yaptığı katkılardan dolayı onur plaketi takdim ettiler..

“Kemal Akıt 1957 yılında Odamıza kayıt oldu. 1968 yılında Meclis Üyesi, 1978 yılında Yönetim Kurulu Üyesi ve başkan yardımcılığı ile beraber 1987 Yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevi devraldı ve 2018 yılına kadar Oda Yönetim Kurulu Başkanımız olarak görevini icra etti. “

Ziyarete dair açıklamalarda bulunan Başkan Ağdemir ;

“Kemal Başkanımdan aldığım tecrübe ile ilk olarak meclis başkanlığı görevimi icra ettim ve ardından bayrağı kendisinden devraldım. Onların izinde yolumuza devam ediyoruz.. Kendisini 40 yıldır tanıyorum, değer verdiğim, saygı duyduğum bir  büyüğüm, ağabeyimdir. GTSO sizinle çok yol kat etti. Odamızın gelmiş olduğu profesyonel yapı, temsil kabiliyeti sizin eserinizdir. İlçemiz, Odamız için yaptıklarınız için bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum. Sağlıklı ve sıhhatli bir ömür diliyorum. Her daim kapısını çalacağımız, bilgi ve tecrübelerine başvuracağımız büyüğümüzsünüz.” Dedi

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Kemal Akıt ise ;

“ Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizlerin bu iyi dileklerini ve düşüncelerini duymak için ömrümü verdim. Önemli olan bu kabiliyeti kazanmak değil, onu idame ettirmek ve daha ileriye taşımaktır. Şerefimizle, özveriyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu güzel jetiniz beni çok mutlu etti. Ufak jestler büyük mutluluktur, vefa örneğidir. Üyeleri hatırlamak, onların özel bildirmek, takdir etmek teşviktir , onurdur. Sizleri bu yaklaşımınızdan dolayı ayrıca tebrik ediyorum.” Dedi.

Konuşmasının ardından Söz Alan Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım ise ;

“ Kemal başkanımla uzun yıllar birlikte çalıştık. Makam saygısı, mütevazilik, eşit ve adaletli olmak gibi bir çok şeyi sizden öğrendik. Bu itibarı güzelce taşıyıp camiamıza en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ardından Odamıza ve Gemlik’e yaptığı değerli hizmetlerinden ötürü kendisine onur plaketi takdim edildi.