1965 Yılından Günümüze

1965 Yılından Günümüze "Ali Galip Arı"

27 Kasım 2019

1965 Yılından beridir Odamız üyesi olan, Gemlik’te inşaat sektörü alanında bir çok hizmete imza atmış Odamız Üyesi Ali Galip Arı’yı iş yerinde Yönetim Kurulu Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Başkanımızın katılımı ile ziyaret ettik. Odamıza ve ilçe ekonomisine katkılarından dolayı kendisine teşekkür ettik ve onur plaketi takdim ettik.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Oda Başkanımız Paşa Ağdemir ; Odamızın en eski üyeleri arasında yer alan Sayın Ali Galip Bey’e ilçemize ve ilçe ekonomimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha uzun yıllar aynı çizgide, aynı kalite de hizmet edeceğinden şüphemiz yoktur. Kendisine bundan sonraki iş hayatından başarılar, özel hayatında ise sağlık ve esenlikler temenni ederim. “ dedi. Ziyaretlerin devam edeceğini vurgulayan Ağdemir ; üyelerimizin sorunlarını yerinde dinlemek, onların talep ve beklentilerine hızlıca çözüm üretebilmek adına ziyaretlerin devam edeceğini vurguladı.