Üye Ziyaretlerimizin Üçüncü Ayağı Tamamlandı

10 Ekim 2018

Üye ziyaretlerimizin üçüncü ayağı tamamlandı . Bu kapsamda Gemlik Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Ziyaret edildi. Ziyaretlere, Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Semih AŞKIN, Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alaattin AKCAN, Fatih BULUK, Meclis Başkanımız Hasan YILDIRIM, Genel Sekreter Yardımcısı Emre GEMİCİOĞLU eşlik ettiler.

Ziyarette üyelerimize açıklamalarda bulunan Ağdemir;

" Odamızın 7 gurubu altında faaliyet yürütmektedirler. Sektörle alakalı 200 firma odamıza kayıtlıdır.

Gemlik stratejik konumu, mevcut limanları, serbest bölgesi, sanayi tesisleri ile Bursa’nın dünyaya açılan kapısıdır.

Hal böyle olunca nakliyecilik sektörüde süreç içinde büyümüş ve ihtiyaca cevap verebilmek adına kedini geliştirmiştir.

Gemlik’te faaliyet gösteren nakliyecilerimiz daha önce bir çok sorununu gündeme taşıdık. Bunlar arasında;

·        S Plakalar için U tipi güzergahı

·        Konteyner taşımacılığında konteyner boylarının 4,8 mt uygulaması ve getireceği sorunlar

·        Dışarıdan gelen nakliyecilerin Gemlik’li nakliyecilere rakip olmaları

·        Serbest bölge ve sanayi yolunun yapılması

·        Serbest bölge ve sanayi bölgesine sosyal tesisler (restoran, cami, market vb) açılması gibi konularda ilgili meslek komitemizle birlikte çalışmalar yapılmıştır." dedi.