Tekstilin Geleceğinde Endüstri 4.0 Çalıştayı

30 Kasım 2018

TÜBİTAK BUTAL'in organizasyonu, BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ve TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ’nin işbirliği ile 6 Aralık 2018 tarihinde, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) yerleşkesinde "Bursa'da Tekstil Günleri-2018" etkinliği kapsamında "Tekstilin Geleceğinde Endüstri 4.0" konulu bir Çalıştay düzenlenmektedir.

Önümüzdeki dönemde, tekstilin var olma koşulu olan "Endüstri 4.0" alt yapısına ulaşmayı, konuyla ilgili sektör çalışanlarını ve bilişimcileri bir araya getirmeyi hedefleyen etkinliğin ilk yarısında; alanında uzman konuşmacılar tarafından tüm sektör çalışanlarına bilgi verilmesi, öğleden sonraki bölümde ise davet edilen sektör temsilcileri ile küme çalışması yapılması planlanmaktadır.

Etkinliğe ait "Program" ve "Duyuru metni" ekte verilmiş olup, tekstil sektörüne yeni açılımlar sağlayacağı inancıyla düzenlenen Tekstilin Geleceğinde Endüstri 4.0 Çalıştayına tüm üyelerimiz davetlidir.

Not: Katılım için KAYITLAR, etkinliğin web sayfasından yapılmaktadır (www.tekstilgunleri.org)