Simülatör İle Hatasız Üretim , GTSO Ortaklığı ile Gemlik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde

29 Mayıs 2019

Gemlik ilçesinde üretim sektörüne istihdam sağlayan, üretime yenilikçi bireyler yetiştirmeyi misyon haline getiren Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitimde çığır açacak bir projenin daha mimarı olmaya hazırlanıyor.

Mesleki yeterliliği ile kabul gören, ekonomiye değer katan okulumuz eğitim kurumları ile piyasanın bütünleşmesini sağlayacak “Simülatörle Hatasız Üretim Projesi”ni başlatıyor. Kurulacak olan simülatör atölyesi sayesinde öğrenici gelişimini birebir gözlemleyecek ve eğitimin her aşamasındaki kazanımlarını tespit edebilecek. Endüstrimizin en önemli alanlarından biri olan kaynakçılık alanında vasıflı eleman ihtiyacını karşılayacak. Bunun yanı sıra kalıcı öğrenme, etkin bir eğitim, iş güvenliğinin daha iyi uygulandığı nitelikli eğitim sağlanmış olacak.

Proje hakkında demeçlerde bulunan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir ; “Ticaret ve Sanayinin kamu yararına uygun olarak gelişmesinde her zaman katkı sağlayan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası proje ortakları arasında yer alıyor. Birlik, bütünlük ve dayanışma sağlayan, sanayi ve ticaretin menfaatlerine uygun gelişmeleri destekleyen GTSO projenin yaygınlaştırılması, sürdürülebilmesi anlamında katkı sağlayacak. Bu nedenle iki kurum arasında protokol imzaladık. Böylece Gemlik bölgesinde yer alan üretim yapan fabrikalara kaynak alanında kaliteli, piyasanın istediği niteliklere sahip personel yetiştirerek iş gücü eksikliğinin çözümüne katkıda bulunulacağız.” Dedi.