Proje Döngüsü Eğitimi Başarı İle Tamamlandı

24 Kasım 2014

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (Bebka) teknik destek kapsamında düzenlenen proje döngüsü eğitimi 17-21 Kasım tarihleri arasında Odamızın ev sahipliğinde gerçekleşti.Gemlik Kaymakamlığı’nın desteği ile düzenlenen, Gemlik’te eğitim kuruluşları ve diğer kamu kurumlarından yapılan 33 kişilik katılım ile gerçekleştirilen eğitimde BEBKA ,ve AB destekli hibe programları kapsamında teklifi yapılacak projelerle ilgili olarak proje yazma teknikleri öğretildi.

Aynı zamanda eğitimin açılış konuşmasını da yapan Gemlik Kaymakam’ı Cahit Işık 21 Kasım Cuma günü yapılan belge takdim töreninde “ Kalkınma ajansının desteği ile vermiş olduğumuz bu eğitimde sonuçlarının başarılı olduğunu görüyoruz. İlçemizde ihtiyacını duyduğumuz sosyal alanlardaki hayata geçireceğimiz projelerin yazılarak ilgili kurumlardan destek almalarıyla göreceğiz. Genel anlamda ajanstan değişik konularda destek alması gereken potansiyele sahip bir ilçeyiz. Her kurumda burada temsilcimiz var, artık proje hazırlama konusunda belli bir seviyeye gelmiş arkadaşlarımız oldu, bu Gemlik için çok anlamlı, çok önemli. İnşallah gelecek dönemde bu tür projelerle Gemlik’imizi daha iyi noktalara taşırız” dedi.
Belge töreninde bazı katılımcıların belgelerini veren Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Paşa Ağdemir “Eğitimin başarılı geçtiği kanaatindeyim, bildiğiniz gibi biz de bir yarı kamu kuruluşuyuz. Her zaman bu salon ilçemizin sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarının hizmetindedir” dedi.