Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasından Odamıza Ziyaret

29 Mayıs 2018

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Oda yönetim kurulumuzu ziyaret etti. Orhangazi heyetinde ; Yönetim Kurulu Başkanı Erol HATIRLI , Meclis Başkanı Murat ÖZTÜRK ,  Genel Sekreter , Gürol EROL YER ALDI.

Oramız temsilen ise ;  Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir , Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Fatih Buluk, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreterimiz Agah Arda yer aldı.

Odalar Ortak Akıl İçin Buluştu

Gemlik'te  Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Odamız yönetim kurulu üyeleri bölgemizin kalkınması ve ortaya konulan projelerden daha sağlıklı sonuç alınabilmesi için ortak akılla hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Ziyarette konuşan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Erol Hatırlı, "Başta Organize Sanayi Bölgesi kurulması olmak üzere bölgeyi hareketlendirici, istihdamı artırıcı çalışmalar yerinde olan yatırım projeleri. Bunun yanı sıra iç turizme ivme kazandıracak olan bir takım projelerinde geliştirilmesi gerekiyor. Gemlik, Orhangazi ve İznik'te iç turizmin yanı sıra inanç turizmine çok müsait olan yerler. İznik Ortodokslar için tarihsel bir öneme sahip. Bunun yanı sıra İznik gölü iç turizmciler için bulunmaz bi alan. Sanayi olarak gerekli olan doluluk oranı belli bir aşamaya geldi. Bölgenin turizm alanında da kalkınması için ortak akılla çalışmalar yapmak gerekiyor" dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası başkanı Paşa Ağdemir'de birlikte hareket etmenin önemine değinerek, "Bursa Ticaret ve Sanayi odası ile de bir çok kez beraber yaptığımız görüşmelerde  birlikte hareket etmenin önemi orataya çıktı. Özellikle fuarlar konusunda beraber hareket ederek üyelerimize daha da faydalı olabileceğiz.  Ağdemir iç turizm ve inanç turizmi konusunda da çalışmalar yaparak, birlikte hareket ederek bölgemizin kalkınması için projeler üretebiliriz" şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında söz konusu konuların Gemlik, Orhangazi ve İznik Ticaret ve Sanayi odası üyeleri ile birlikte bölge koordinasyon komisyonu kurulmasınında faydalı olacağını altı çizildi.