Odamızdan Yeni Emniyet Müdürümüze Ziyaret

11 Kasım 2015

Oda Yönetim Kurulumuz, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Cafer Gündoğdu’ya hayırlı olsun ziyareti yaptı. Ziyarete Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akıt, Meclis Başkanımız Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Mehmet Yıldırım, Nurettin Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ergin Erenoğlu, Mehmet Anar, Şefik Yılmaz ve Fikret Mete ile Genel Sekreterimiz Agah Arda katıldı.

Başkanımız Kemal Akıt;  ‘’Seçimler ve yoğun programlarımızdan dolayı bir araya gelmekte zorlandık, bu yüzden ziyaret gecikti. Biz, güler yüzünüz ve heybetinizle sizden umutluyuz. Önceki görev yapan arkadaşlarla da uyum içinde çalıştık. Bizlerin önceliği huzur ve istikrardır. İlçe ne kadar güvenli olursa, bizim yeni iş yerleri açmamız o kadar kolaylaşır. Bu da istihdam sağlar. Müşterek konumuz Gemlik’in huzurudur’’ dedi.

İlçe Emniyet Müdürümüz Cafer Gündoğdu ise;  ‘’Gemlik'e ve emniyete büyük katkılarınız olmuş. Huzur sadece kolluk kuvvetinin işi değildir. Bu konuda sizin gibi kanaat önderlerinden, sivil toplumdan ve vatandaştan katkı almamız önemli. Sizlerin yaptığı her istihdam, sokaktaki suçun da önüne geçecek önemli bir ayrıntıdır. Sorunlu bölgelerimiz var, buralara özel çalışma yapıyoruz. Gemlik’te kurumlarla emniyetin arasının iyi olması işimizi kolaylaştırıyor. Gündemimiz madde bağımlılığı, bu konuya yönelik önleyici çalışmalar yapıyoruz. Amacımız öncelikle, alıştırmanın önüne geçmek olmalı. Yapılaşma da, sorunu ciddi anlamda etkiliyor. Bu anlamda da, kentin yenilenmesi bizim umudumuz. Sahil Projesi tamamlandığında, bizim de işimiz bir nebze rahatlayacak’’ şeklinde konuştu.