Odamızdan TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na Ziyaret

11 Mayıs 2018

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR , Meclis Başkanımız Hasan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Semih AŞKIN, Abdullah KAVLAK , Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fatih BULUK, Alaattin AKCAN, Hasan HAMALOĞLU ve Genel Sekreterimiz Agah ARDA'dan oluşan oda heyetimiz. TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Uzun Yıllardır beraber çalıştığımız TOBB Başkanımızı ,Gemlik Ticaret Sanayi Odası olarak bu dönemde destekliyor,kendilerine seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR ayrıca üyelerimiz tarafından yoğun ilgi gören Nefes Kredisi için de TOBB Başkanımız Sayın; HİSARCIKLIOĞLU'ndan  maddi destekte bulundu.

Ayrıca Yönetim Kurulumuz, Gemlik'te Organize Sanayi Kurulması konusunda HİSARCIKLIOĞLU'ndan destek istedi. HİSARCIKLIOĞLU Bu konuyla ilgili olarak Sanayi Bakanımızla bir randevu alacağını ve bu konuda GTSO ya tam destek vereceğini ifade etti.