Odamızdan Gemlik Emniyet Müdürü Abdülkadir YÜCE'ye Ziyaret

5 Ekim 2017

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT, Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ergin ERENOĞLU, Mehmet ANAR , Şefik YILMAZ Gemlik'e yeni atanan Emniyet Müdürü Abdulkadir YÜCE’yi  ziyaret etti.

Gemlik’i, bölgede çeşitli dönemlerde hizmet yaptığı için bildiğini ifade eden Yüce, “Suç oranı yüksek sanılmasına rağmen, istatistiklerimiz bunun bu kadar büyük olmadığını gösteriyor. Biz bütün kadromuzla halkın her türlü isteğine cevap vermeye çalışıyoruz. Gemlik genelinde var olan MOBESE sistemini revize ederek, fiber altyapı desteğine kavuşturuyoruz. 71 ayrı noktada 122 kamera ile sokağa hakim olacağız. Okul önlerinde ve civarında da çalışmalarımız devam ediyor. Her okul için bir polis ve bölgede de bir ekibimiz mevcut. Amacımız suç oluşmadan tedbir alarak vatandaşımızın mağdur olmaması" dedi.

Kemal AKIT'da, Gemlik’in güzel ve ekonomik olarak en gelişmiş ilçeler arasında yer aldığını söyleyerek, "Bizler buranın tüccar temsilcileriyiz. Her durumda elimizi taşın altına koymasını bilen insanlarız. Üyelerimizin hepsi, çalışan, üreten, devlete vergisi veren, istihdama destek olan insanlar. Bizlerde onların temsilcileriyiz" dedi.