Odamızdan CHP Gemlik İlçe Başkanlığına Ziyaret

21 Aralık 2017

Oda Yönetim Kurulumuz  CHP Gemlik İlçeBaşkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Oda Yönetim KuruluBaşkanımız Kemal AKIT, Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Yönetim KuruluÜyelerimiz Ergin ERENOĞLU, Mehmet ANAR , Şefik YILMAZ ve Genel SekreterimizAgah ARDA katıldı.

Ziyarette ilk sözü alan GTSO Başkanı Kemal AKIT; ‘’CHP’de yönetim bir kardeşimizden,başka bir kardeşimize geçti. Gemlik adına hayırlı olacağına inanıyorum.İlçemizdeki siyasi partilerin konu Gemlik olunca birlikte hareket ettiğini ,bunun çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca son zamanlardaki sahile yapılmasıgereken mescit konusunda gündeme geldiği toplantıda Biz mescit yapımınakesinlikle karşı değiliz ama oraya mescit yapımı gerekli mi değil mi bunu kıstasalmamız gerekir. Bizim zamanımızda orası yeşil alan diye binamız oradaykentadilat yapılmasına izin verilmedi orasının Gemlik halkının ihtiyacıdoğrultusunda yeşil olarak değerlendirilmesi gereklidir’’ dedi.

Ziyaret içinteşekkür eden Cemil ACAR ise’’ Biz bu göreve Gemlik’e hizmet için aday olduk.Gemlik’te yarım kalan hizmetlerimiz vardı. Onları tamamlamak istiyoruz.Gemlik’te çıtayı yükseltmek için göreve başladık. Mescit konusunda da değinenCemil ACAR sahilde o bölgede gezen birisi ezan okunmaya başladığında ezanbitmeden Asım Kocabıyık camisine namaz için yetişebilir. O bölgenin Gemlikhalkının ihtiyacı doğrultusunda yeşil alan olarak değerlendirilmesi, Gemlik’teeksik olan sosyal faaliyetler için kullanılması gerekir’’ şeklinde konuştu.