Odamız Üyesi Sayın Abdullah KAVLAK''a Onur Plaketi

1 Aralık 2014

Ürettiği zeytinyağı ile Uluslar arası Lezzet ve Kalite ödülüne layık görülen odamız üyesi ve Meclis Üyemiz Sayın Abdullah Kavlak''a oda meclisimiz tarafından onur plaketi takdim edildi.Gemlik ve Orhangazi bölgesinin en büyük zeytinyağı üreticilerinden olan Körfezim Zeytinyağı, ürettiği Erken Hasat Zeytinyağı ile dünyanın gıda üzerine en prestijli ödüllerinden birisi olan Uluslar arası Lezzet ve Kalite ödülüne layık görüldü. Merkezi Belçika''nın Brüksel kenti olan Uluslar arası Lezzet ve Kalite Enstitüsü''ne ait 120 büyük şef tarafından denenerek seçilen ürünler arasına giren Körfezim Zeytinyağına ait Erken Hasat Ürünü lezzet standartlarında yüzde 80''in üzerinde değer elde etti. Firmanın bu başarısına Gemlik Ticaret ve Sanayi odası da kayıtsız kalmayarak firma sahibi ve oda meclis üyesi Abdullah Kavlak''a GTSO Başkanı Kemal Akıt ve Meclis Başkanı Paşa Ağdemir tarafından plaket takdim edildi.