Odamız Üyesi MAVİTEC Makine Sanayi A.Ş.’den Odamıza Ziyaret

10 Mayıs 2018

Odamız üyesi  MAVİTEC Makine Sanayi A.Ş. yetkilileri odamızı ziyaret etti. Yapacakları yeni yatırımla ilgili yer arayışını belirten firma yetkilileri, sanayicinin ve yatırımcının önündeki sorunlarla ilgili oda yönetimimize bilgi verdi.

Üyemizi Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Meclis Başkanımız Hasan YIDIRIM, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Abdullah KAVLAK, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ , karşıladı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkanımız AĞDEMİR; “ Öncelikle bizleri ziyaretinizden dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Sanayicimizin, tüccarımızın, küçük sanayicimizin önündeki sorunların bilincindeyiz. Bunun için çalışıyoruz. Yaptığımız Ankara ziyaretinde Gemlik’e bir Organize Sanayi  Bölgesi kazandırmak için lobi çalışmalarına başladık. Konu ile alakalı Gerek Millet Vekillerimiz gerekse TOBB Başkanımız Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile bire bir görüştük ve söz aldık. Yapacağımız fizibilite çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz tekrar Ankara’ya gidip dosyamızı ilgili makamlara sunacağız. Bu vesile ile de sanayicimizin önündeki en büyük engel olan arazi sorunu, enerji ve alt yapı sorununu da çözeceğimizi belirtmek istiyorum. Gemlik’e bir OSB kazandırmak hepimizin ortak hedefi olmalıdır” Dedi.