Odalar Arası İşbirliği ve Geliştirme Ziyaretlerimiz Başladı

15 Eylül 2014

ODALAR arası iş birliğinin geliştirilmesi, diyalogların arttırılması, farklı Uygulamaların İncelenmesi Amacı ile Odamız Karadeniz odalari ziyaretlerini Başarı ile tamamladı. İlgili organizasyona; ODA yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT, Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Başkan Vekillerimiz Mehmet YILDIRIM, Nurettin HOCAOĞLU, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz A.Ergin ERENOĞLU, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet ANAR, Fikret METE, Meclis Başkan Vekillerimiz; Zafer IŞIK, Abdulfetah BALLI  Genel Sekreterimiz Agah ARDA 18 kişilik heyet İŞTİRAK etti OLUŞAN Meclis Üyelerimizden A.Ş. A.Ş.

Ziyaret Kapsamında İlk Olarak  Samsun TSO Ziyaret Edildi

Türünü çıkan Oda heyetimiz heyeti Karadeniz, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın Konuğu oldu ettik. Oda Başkanımız Kemal AKIT, "Kurtuluş Savaşı'nın basladigi nokta Olan Samsun, gerçekten çok güzel bir Şehir. Herkesin bu güzel şehri görmesi lazım "dedi.

Oda heyetimiz; Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KEMAL Şahin Tarafından ağırlandı ziyaretinde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki MURZİOĞLU, Samsun TSO Başkan Yardımcıları Haluk AKYÜZ A.Ş..

Herkes Samsun'u Görmeli

Ziyarette Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akit Konuşan; "Misafirperverliklerinden Samsun TSO'ya teşekkür ederiz Dolayi., Samsun'a Kurtuluş Savaşı'nın ilk Başlangıç ​​Noktası Olan Samsun'u görmekten çok mutlu olduk. Eminim ki; arkadaşlarım da benimle Cardio duyguyu yaşıyorlar. Samsun, Türkiye'de Ayrı özelliği olan, tarihe mal olmuş Bir Şehir. Kısacası Samsun, hepimizin gönlünde Olan Bir Şehir. Herkesin bu güzel şehri görmesi lazım. Sizi de bu sehre kattığınız güzelliklerden Dolayı Gönülden kutluyorum. Ziyaretimizde Kurumlar arası güzel bir diyalog kurduğunuzu da gördüm. Bu Şehirler icin cok önemli Diğer. Kurumlar Arasında Diyalog Olan Şehirler daima kazanır kalkınır ettik. Ama tersi OLUP da ilişkiler aksıyorsa o Şehir kaybeder. Siz bu yönden şanslı Bir kentsiniz. Bizler bu fahri Olarak bulunuyoruz görevlerde. Üyelerimize Ne Kadar çok Katkı verirsek o kadar çok mutlu oluyoruz. Bu güzel Sıcak karşılamanızdan Dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Biz de sizleri ilçemize bekliyoruz. İnşallah Yaptığımız bu Ziyaret on iki Oda Arasında güzel ilişkilerin gelişmesine neden olur. Ben buna inanıyorum "diyerek duygularını ifade etti.

Samsun Türkiye'nin yükselen yıldızı

Oldukca samimi Ortamda gerçekleşen Ziyarette konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu imkb A.Ş., "Sizleri şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Büyük. AYRICA, aranizda hemşehrimiz Olan Oda Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım'ı da bugün burada Þirket bizlere Bize Ayrı Bir mutluluk verdi. Samsun, Güçlü'nün ziyaretinde zayıf yönlerini Tespit etmiş, kendisi Için yol haritasını belirlemiş, onun Seyden Önemlisi FIRSATLARI değerlendirebilmek adına Tüm kamu Özel sektörlerle beraber birlik beraberlik ziyaretinde ziyaretinde ruhunun tesis edildiği Bir kenttir. Samsun Hakkinda Konumu İtibariyle oldukca Stratejik Bir kenttir. Samsun, Karadeniz bölgesinin Anadolu'ya, Türkiye'nin Karadeniz Havzasına Açılan kapısıdır. Bu konumunu Sahip Olduğu lojistik değerlerle desteklemektedir Ve. Samsun hava, kara, deniz demiryolu ulaşım aksına Sahip Türkiye'deki dört kentten biri Karadeniz'de tektir ettik ettik. Bu bağlamda biz Samsun'u tanımlamaya kalktığımızda sağlık kenti, lojistik kenti, sanayi kenti, tarım kenti, eğitim kenti gibi pek çok ifade kullanıyoruz. Türkiye'nin yükselen yıldızı, önemli Diğer Bir Bölgesel power Olan Samsun, 2023 hedeflerine ulaşmasında Ülkemizin; Hakkinda Konumu, potential, Üretim altyapısı, lojistik FIRSATLARI, sosyokültürel imkanları Genel, yetişmiş insan gücü ile bölgenin en önemli Diğer aktörüdür. Ülkemizi kalkındırmak topyekun Için Şehirler arası karşılıklı diyalog A.Ş. işbirliği çok önemli Diğer. Bu Ziyaret inşallah ileride yapacağımız işbirliğinin de ilk Adımı olur. Dolayısıyla işbirliğimizin gelişeceği KONUSUNDA hicbir tereddüdünüz olmasın "diye konuştu.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ardından Konuşmaların TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki MURZİOĞLU birbirlerine anı takdiminde bulundular Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akit, ettik ettik.

Organizasyonumuz Ordu TSO Ziyareti İle Devam Etti

Oda heyetimiz; Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN, Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim NASUHBEYOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Seyfi SARI, Recep ÇİÇEK, Meclis Üyesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Züleyda ÇELEBİ, Meclis Üyesi Adnan KESKİN, Genel Sekreter Hakkı ÜÇER Tarafından karşılandı A.Ş. .

Ordu TSO Hizmet Binasında ağırlanan Oda heyetimiz ile, karşılıklı olarak illerin ekonomileri bölgelerin ettik, ticari Yapıları KONUSUNDA Bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen samimi sonrasında Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN Meclis Başkanı Ufuk Ünal karşılıklı anı takdiminde bulundular Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akit, ziyaretinde ettik sohbet.

Ordu TSO'nun ev sahipliğinde Boztepe Tesislerinde gerçekleştirilen yemek sonrasında söz alan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT, "Türkiye de 365 adet Oda var buda demek oluyor ki 365 tane kardeşi var bizlerin. Yolumuzda çok kıymetli ODALAR var. Arkadaşlarımız adına bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederim. Ticari anlamda da Olabilir HERHANGİ Bir Konudaki ve İhtiyaç da Olabilir. Onun hususta kenetlenmeliyiz Birbirimize. Siz güzel insanları Kendi memleketimizde de Þirket isteriz, misafirperverliğinizden Dolayı sizlere tekrar teşekkür ederiz "dedi.

Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet ŞAHİN imkb, "buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Boyut heyetinize teşekkür ederiz ettik. Birlik beraberliğimizin devamliligi Için bizlerde sizleri Ziyaret etmek isteriz. "Dedi A.Ş..