Oda Yönetim Kurulumuz Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

23 Mayıs 2018

Heyette; Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Meclis Başkanımız Hasan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Semih AŞKIN, Abdullah KAVLAK , Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fatih BULUK, Alaattin AKCAN, Hasan HAMALOĞLU ve Genel Sekreterimiz Agah ARDA yer aldı. Heyetimizi Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Erol HATIRLI ve Yönetim Kurulu Üyeleri Karşıladı

Gemlik – Orhangazi – İznik Ortak Paydada Buluşmalıdır

Ziyaret sırasında söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir Oda Yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Yaptığı konuşmasında “ GTSO ve OTSO aynı çatı altında hizmet veren iki güzide kurumdur. Birlikten kuvvet doğar ilkesinden hareketle ortak projelere imza atamalıyız. Gemlik, İznik, Orhangazi hepimiz aynı coğrafyada yer almaktayız. Ortak paydamız zeytin. Zeytinimizin hak ettiği değeri görmesi için el birliği ile çalışmalıyız. Coğrafi İşaret Tescilinin daha verimli kullanılmasının önünü açmalıyız. Ayrıca Orhangazi – İznik – Gemlik bandında turizmin gelişmesi için projeler üretmeli birlikte istişarelerde bulunmalıyız. “ dedi.