Oda Yönetim Kurulumuz Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulunu Ziyaret Etti

17 Eylül 2018

Oda Yönetim Kurulumuz 2018 Yeni Eğitim Öğretim yılının ilk günü  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlkokulunu Ziyaret Etti. Ziyarete Oda yönetim Kurulu Başkanımı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik Yılmaz ve Genel Sekreterimiz Agah Arda Katıldı. Heyetimizi Okul Müdürü Sayın Sinan Sevinç karşıladı.

Ziyaret sırasında açıklamalara bulunan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir  " Öncelikle 2018 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Umarım sağlık ve başarılarla dolu bir yıl geçirirler. Odamız "her şeyi devletten bekleme" prensibinden hareketle Eğitime %100 destek vermektedir.  Odamız eğitime %100 destek Projesi kapsamında bir çok çalışmaya imza atmıştır. Bu kapsamda ilçemize bu okulu kazandırmıştır.

Bildiğiniz üzre 1999 yılında meydana gelen depremde zarar gören Gazi İlköğretim Okulumuz kullanılmaz duruma gelmiştir. Okulun yeniden yapılmasına karar veren GTSO Türkiye'nin ilk çelik konstrüksiyonlu okulunu tamamlayarak hizmete açmıştır. Ayrıca Odamız tarafından Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu’ na bilgisayar uygulama ve araştırma laboratuvarı kazandırılmıştır. Bunun yanında öğrencilerimize burs vermekte, okullarımızın teknolojik ve yapısal alt yapılarını yenilemekte, diğer taleplerini karşılamaktadır." dedi.