Oda Yönetim Kurulumuz Belediye Başkanımız Refik Yılmaz'ı Ziyaret Etti

17 Mayıs 2018

Heyette, Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR, , Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Semih AŞKIN, Abdullah KAVLAK , Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fatih BULUK, Alaattin AKCAN, Hasan HAMALOĞLU yer aldı.

Gemlik’in sorunlarını gündeme taşımak ve ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşmak için Ankara’ya giden oda heyetimiz bir dizi ziyaret gerçekleştirmiş ve ilçemizin sorunlarını gündeme taşımıştı. Bu ziyaretler hakkında Sayın; Yılmaz’a bilgi verildi ve kendisinden de destek talebinde bulunuldu.

Gemlik OSB ve Dört Yol Kavşağı İçin El Birliği İle Çalışmalıyız.

Ziyaret sırasında söz alan Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir ; “ Gemlik her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Bursa’nın dünyaya açılan kapısı konumundadır. Görünen tabloda Gemlik Bağkur Sanayi Sitesi, Gemlik Küçük Sanayi, atölyeler ve imalathaneler artık şehrin içinde kalmıştır. Bunların yanında büyüyen sanayimiz için alt yapı artık ihtiyaca cevap vermemektedir. Bu nedenledir ki Gemlik artık bir OSB’ye ihtiyaç duymaktadır. Bu, hepimizin ortak paydada buluşarak, istişare ederek üstesinden gelebileceğimiz bir projedir. Bunun için sizlerden de destek istiyoruz.

Ayrıca Gemlik esnafı ve turizmi için son derece önemli olan ve hali hazırda ilçemize girişin kapalı olduğu dört yol kavşağı, ışıksız bir proje ile yeniden açılmalıdır. ” dedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sayın; Yılmaz, Gerek OSB gerekse Dört Yol Kavşağımızın yeniden açılmasına yönelik tam destek vereceğini belirtti.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Ağdemir “Kentin sorunlarının giderilmesine ve yeni projelerin hayta geçirilmesine yönelik  her türlü çalışmada, tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK ‘lar ve kanaat önderleri ile birlikte ortak bir faydada buluşmamız oldukça önemlidir” dedi.