Oda Heyetimiz Festival Kortejine Katıldı

5 Kasım 2015

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi Yürütme Kurulu ile birlikte organize ettiği 1. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali dün başladı. 6 aydır Belediye ve sivil toplum kuruluşlarınca yürütülen çalışmalar sonucu 4 gün sürecek olan Gemlik Zeytininin tanıtma ve Gemlik halkının kültürel etkinlikler ve spor etkinlikleri ile buluşturacak olan festival, dün saat 16.oo da Asım Kocabıyık Yerleşkesi önünden kortej yürüyüşü ile başladı.

Yürüyüşe Gemlik Kaymakamımız Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanımız Refik Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Nea Kios Belediye Başkan Yardımcısı  Alexsandros Hacigeorgios, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Vedat Büyükgölcigezli, Oda yönetim Kurulu Başkanımız , Kemal Akıt, Başkan Vekilimiz Nurettin Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Anar, A. Ergin Erenoğlu, Şefik Yılmaz , Oda Meclis Üyemiz ve  aynı Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Girit ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Temsilcisi Ahmet Çakmak ve oda Genel Sekreterimiz Agah  Arda katıldı.

Planlama süreci ve hazırlıkları yaklaşık 6 ay süren  Gemlik Zeytini Festivali çalışmalarına odamızı temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet ANAR katılmış ve her aşamasında öz veri ile görev yapmıştır.