Müşterek Meslek Komite Toplantımız Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti

11 Nisan 2019

Odamız tarafından düzenlenen yemekli müşterek meslek komitesi toplantımız yoğun bir katılımla gerçekleşti.Toplantının açılışı Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım ve Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir’in konuşmalarıyla açıldı.

Yıldırım konuşmasına “ Meslek komitelerimizin değerli başkanları ve üyeleri, toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Odalarımızın temel taşları hiç şüphesiz ki meslek komiteleridir. Sorunların çözümü noktasında sizlere büyük görevler düşüyor. Sizler bize öneri ile gelirseniz bizlerde bu önerileri çözüme kavuşturabiliriz. Güzel şeyler oluyor. Bütün meslek komitelerimiz çalışıyor ve bizlere sorunları ve çözüm önerilerini getiriyorlar. Hepinize gönülden teşekkür ederim. “ dedi.

Ağdemir ise yaptığı konuşmasında “ Meslek komitelerimizin başkanları ve kıymetli üyeleri, çalışma arkadaşlarım ve kıymetli basın mensupları. Sizleri burada bir arada görmekten büyük mutluluk duydum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Bu akşam odamız adına guru verici bir akşam. Meslek komitelerimizin %99’a yakını burada. Diğer arkadaşlarımızda mazeret bildirdiler. Bizim onurumuz ve gururumuz olacak bir çok projeye imza atmaya hazırız, buna inanıyorum. Bildiğiniz üzere daha önce meslek komitelerimiz müşterek toplanıyordu. Bizler bu süreci değiştirdik. Artık müşterek yerine gruplar halinde toplanmaya başladık ve gördük ki böyle çok daha verimli oldu ve güzel fikirler ardı ardına gelmeye başladı. Bundan sonra da çok daha güzel projelerin gelineceğine inanıyorum. Odam ve şahsım adına hepinizi saygı ile selamlıyorum. Dedi. Ardından Kalite ve Akreditasyon sorumumuz Pınar akının sunumu ile Meslek Komite Faaliyetleri katılımcılara aktarıldı.