MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Odamızı Ziyaret Etti.

22 Ekim 2015

Koçdemir, MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu ve ilçe yönetimiyle odamızı ziyaret etti. Ziyarette MHP heyetini Oda  başkan vekillerimiz Mehmet Yıldırım ve Nurettin Hocaoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Anar ve Ergin Erenoğlu karşıladı. Mehmet Yıldırım, Kadir Koçdemir ile valilik döneminde Elazığ’da birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Piyasalarda ve ekonomide durgunluk var. Çek konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Çeki almakta sıkıntı yaşandığı gibi, nakit ödemede de sorunlar yaşanıyor. Bu da piyasada daha büyük sıkışmalara sebep oluyor” dedi.

Koçdemir ise, ‘’Özal döneminde ihracata dayalı büyüme o dönem için doğruydu, ama tek başına götürmezdi, bugün de tıkandığını görüyoruz. Üçlü koalisyon döneminde alınan tedbirler belli bir dönemi kurtardı. Sonradan gelen hükümet de, o ekonomik politikaların meyvesini yedi. Bölücülük konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz. Almanya’da bölücü örgütün sadece yürüyüşüne katıldı diye bir milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı. Milletvekili ne onlar adına konuşmuş, ne de yürüyüş ve sonrasında açıklama yapmıştı. Milletvekilliğinden olmasının yanı sıra, 20 bin euro da ceza aldı. Bizde ise terüriste ‘gerilla’ diyebiliyorlar. Suriye’de sınırdan kontrolsüz giriş yapıldı’’ şeklinde konuştu.