MAKYOL A.Ş. Genel Müdürü İle Otoyol İstişare Toplantısı Yapıldı

3 Haziran 2015

Odamızda yılsonunda tamamlanması planlanan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun İstanbul-Bursa Etabı ile ilişkin olarak Makyol A.Ş. Genel Müdürü Alp Gürdil odamızı ziyaret ederek odamız yönetim kurulu üyeleri ve otoyol komisyonu üyeleri ile tanıtım ve istişare toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda Yönetim Kurulu Başkanvekilimiz Nurettin Hocaoğlu, Üyelerimiz Ergin Erenoğlu, Mehmet Anar, Şefik Yılmaz ve Fikret Mete, Otoyol Komisyonumuzdan da Hasan Hamaloğlu, Fatih Buluk, Abdullah Kavlak ve Necati Aydın hazır bulundular.

Yaklaşık 2 saat kadar süren toplantıda Alp Gürdil yolun Gebze’den Bursa’ya kadar olan kısmında yapılması planlanan düzenlemeleri ve tesisleri tanıtım filmi ve slaytlar ile detaylıca tanıttı. Özellikle yolun Orhangazi kısmında alış-veriş merkezlerinin Gemlik’te ise sadece “Gemlik Zeytininin” satılacağı mağazaların bulunacağının altını çizdi.

Yolun Gemlik tarafında düzenlemesi yapılacak olan zeytin satış mağazalarının niteliği konusunda karşılıklı görüş alış verişi yapıldıktan sonra, konunun detaylıca daha sonra tekrar görüşülmesi için prensip kararı alındıktan sonra toplantı sona erdi.