KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başarı İle Tamamlandı

15 Mart 2016

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet AKDAĞ ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal AKIT tarafından imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü ile iş kurmak isteyenlere fırsat tanındı. Bu kapsamda, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu ve Gemlik Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ilk eğitim başarı ile tamamlandı.

Deneyimli Eğitmen Gönül Uman YİĞİT' in  katkıları ile tamamlanan eğitimle birlikte , girişimci adayları tüm sorularına cevap buldular. Eğitim süresince , daha önce KOSGEB destekleri ile şirketlerini kurmuş , Selma ÖZSABUNCU , Nazan AKINCI  deneyimlerini girişimci adayları ile paylaştılar.

Ayrıca ; Serbest Mali Müşavir, Bedriye GÜVEN , Proje Geliştirme Uzmanı, Ömer DAĞLIGİL , Av.Tülin TURALI ve Patent DANIŞMANI , Sami DÖNMEZ girişimci adaylarına izleycekleri yolda karşılarına çıkacak tüm sorulara ışık tuttular.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan ve sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 50.000 TL’lik hibe ve 100.000 TL’lik faizsiz kredi imkânından faydalanabilecekler.

Bu güne kadar odamızda toplamda 13 UGE eğitimi düzenledik ve 390 gencimize iş imkanı sağladık. Gençlerimizin önünü açacak , ticaret hayatına yeni kan kazandıracak , istihdama katkı sağlayacak eğitimlerimiz devam edecektir.

Bu kapsamda 21-31 Mart tarihleri arasında 2. grubumuzun eğitimi start alacaktır. GTSO AKADEMİ sayfasından diğer eğitimlerimiz hakkında bilgi alabilir , eğitimlere ücretsiz katılabilirsiniz.