KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik  Eğitimi (6)

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi (6)

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Erkan GÜNGÖR ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal AKIT tarafından imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü ile iş kurmak isteyenlere fırsat tanındı. 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine, iş fikri olan tüm girişimci adaylar ücretsiz olarak katılabilecekler.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan ve sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 50.000 TL’lik hibe ve 100.000 TL’lik faizsiz kredi imkânından faydalanabilecekler.

Başvuru işleminizden sonra tarafımızdan mülakat yapılacak olup, mülakatı geçen 30 kişi eğitime katılmaya hak kazanacaktır. Mülakat günü ayrıca cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir

Etkinlik Tarihi

22 Mayıs 2017

• Süresi: 10:00 - 17:00