KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik  Eğitimi (2)

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi (2)

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet AKDAĞ ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal AKIT tarafından imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü ile iş kurmak isteyenlere fırsat tanındı. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu ve Gemlik Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülecek olan 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine, iş fikri olan tüm girişimci adaylar ücretsiz olarak katılabilecekler.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan ve sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 50.000 TL’lik hibe ve 100.000 TL’lik faizsiz kredi imkânından faydalanabilecekler.

Başvuru işleminizden sonra tarafımızdan mülakat yapılacak olup, mülakatı geçen 30 kişi eğitime katılmaya hak kazanacaktır. Mülakat günü ayrıca cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir.

KOSGEB Girişimci Desteklerine İlişkin Soru ve Cevaplar için tıklayınız

KOSGEB Tarafından Desteklenen İş Dalları

Etkinlik Tarihi

1 Mart 2016