KOSGEB 'den Odamıza Ziyaret

2 Mayıs 2018

KOSGEB 'den gelen heyet Oda yönetimimize hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu. Heyette Ankara KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet AKDAĞ, Bursa KOSGEB Başkanı Erkan GÜNGÖR yer aldı. Heyeti Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR , Meclis Başkanımız Hasan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz; Semih AŞKIN Abdullah KAVLAK, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Şefik YILMAZ , Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alaattin AKCAN,Fatih BULUK, Hasan HAMALOĞLU ve Genel Sekreterimiz Agah ARDA karşıladı.

Ziyaret sırasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR ;

KOSGEB 'le uzun yıllardır birlikte çok güzel projelere imza attık. Bir çok Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri düzenleyerek işini kurmak isteyen gençlerimizin önünü açtık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu vurgulamak isterim" dedi.

Ardından karşılıklı plaket takdim edilerek ziyaret sonlandırıldı.