Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

20 Temmuz 2017

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) toplantısı odamızda gerçekleştirilecekti. Toplantıya Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT , Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR,Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Mehmet YILDIRIM,  Nurettin HOCAOĞLU, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, A.Ergin ERENOĞLU , Şefik YILMAZ , Genel Sekreterimiz Agah ARDA , Gemlik Belediye Başkanı Refik YILMAZ , diğer kamu ve kuruluşların temsilcileri ve odamız üyesi firmalar iştirak etti. Oda başkanımız Kemal AKIT'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, AKIT ; " Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Sizleri odamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kıyasıya rekabetin yaşandığı dünyada, sanayicilerimize düşen görevler oldukça fazladır. Özellikle AR-Ge konusunda daha çok çalışmamamız gerekiyor. Bu konuda devletimizin de destekleri oldukça fazla.  Hepinizi bu konuda daha çok yatırıma davet ediyorum" dedi.

Elektronik Mühendisi Tuncer Hatunoğlu Sanayi Devrimi (Endüstri 4.0) Nedir?-Neresindeyiz ve Nasıl Hazırlanalım? konulu sunumunu yaptı. Sunumun ardından KÜSİ Bursa İl Temsilcisi &ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet KANIK; Son Mevzuata Göre Kamu Kaynaklı Ar-Ge destekleri , Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı(KÜSİP) Tanıtımı hakkında bildiler verdi ve toplantı başarı ile tamamlandı.