İstihdam Fuarımızın Kapanış Gününde Katılımcı Üyelerimize Plaketlerini Takdim Ettik

20 Kasım 2017

17-18 Kasım tarihleri arasında Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik İŞ-KUR Müdürlüğü, Gemlik Ticaret Borsası ile birlikte düzenlediğimiz İş ve İstihdam Buluşması Fuarımız büyük bir katılımla gerçekleşti. Fuar süresince odamızda düzenlenen seminerlere de büyük oranda katılım gerçekleşti. Fuarımıza toplamda 45 firma katılım gösterdi. Her firmaya tahsis edilen stantlarımızda iş arayanlar ile eleman arayan firmalar ikili görüşmeler yaptı. Katılımcılar gün boyu yapılan anonslarla kendilerine uygun iş pozisyonlarına ilgili firmaların İK temsilcileri ile bire bir görüşerek iş başvurularını gerçekleştirdiler. Fuar süresince Oda Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimiz fuar alanında yer aldı.

Fuarın kapanış günü basına açıklamalarda bulunan oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT; " Her zaman vurguladığım gibi ülkemizin kanayan en büyük yarası hiç şüphesiz ki işsizliktir. İşsizlik bütün sorunların ana kaynağıdır. Bizlerde İş-KUR müdürlüğümüzün öncülüğünde bu soruna bölgemizde bir nebze olsun katkı sağlamak için bu projeye dahil olduk. Çok kısa zamanda böyle büyük bir başarıya imza attık. statlarımız kuruldu, organizasyon yapıldı ve büyük bir katılımla sürecimiz gerçekleşti. Bu organizasyon ilçeler arasında Türkiye'de bir ilk . Bu gurur Gemlik'in gururu.  Fuar süresince bizleri yalnız bırakmayan firmalarımıza , tüm katılımcılara, bu fuarın gerçekleşmesinde emek harcayan proje ortağı tüm kurum yöneticilerine , çalışanlarına , üyelerimize cani gönülden teşekkür ederim. Umarım bu süreç her yıl devam eder ve işsizlik sorununa çare olmaya devam eder. "dedi.

Ardından fuar alanı ziyaret edilerek katılımcı firmalara plaket takdim edildi.