GTSO'dan Gemlik Spor 'a Destek

26 Ağustos 2015

Ağustos ayı meclis toplantımız tam katılımla gerçekleşti. Toplantıda Gemlik Spor Kulübü’ne destek verilmesine yönelik gündem görüşüldü. Toplatıda söz alan Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR "Gemlik spor ilçemizin BAL ligindeki tek takımı. Değerli bir hocamızda işin başına geldi. Hedefleri belli bir takım oldu"  dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akıt ise, "Kendisinin de kısa süreliğine de olsa takımın başkanlığını yaptığını ve destek olunması gerektiğini ifade ederek, bu kulübe destek olmak, sahip çıkmak gerekir" şeklinde konuştu.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası meclis üyemiz Mustafa YİĞİT ise "At Ayvaz'ın, namı Köroğlu'nun diye değerli bir atasözümüz var. kulüpteki gerek yönetici ve gerekse sporcu kardeşlerimizin de bu odanın onlara olan desteğini bilmeleri ve iyi analiz etmeleri gerekmektedir" dedi.

GTSO meclis üyeMİZ Hasan HAMALOĞLU' da "Gemlik'te gençlerin yetişmesi onların sosyal hayata kazandırılması için yapılan çalışmalara destek olmak hepimizin görevi. Bizler ve toplum bu gençlere sahip çıkmazsa onları sokaktan kurtarmazsa gençlerimiz hepimizin bildiği başka mecralara kayabilir " dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası meclis üyesi Hamza Aygün'de "Gemlik'te sporun ve Gemlik sporun yanında olduğumuzu hissettirmemiz gerekmektedir" şeklinde konuştu.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası Başkanvekili Mehmet Yıldırım'da bizlerin tüzük olarak böyle bir yardımda bulunmamız mümkün değil. Gemlik Spor'un Yönetiminde oda meclis üyesi olan arkadaşımız var. Bizlerde gerek yönetim ve gerekse meclis üyeleri olarak kendimizden bir şeyler ortaya koyarak destekte bulunabiliriz. Bunun için bir konsensüs oluşturarak  Gemlik spora fayda sağlayabiliriz" şeklinde konuştu.