GTSO Yönetimi, Emniyet Müdürünü Ziyaret Ettiler

15 Nisan 2019

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü nedeniyle Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’yi makamında ziyaret etti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım Başkan Yardımcısı Semih Aşkın ve Abdullah Kavlak, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin  Akcan, Şefik Yılmaz, Fatih Buluk, Hasan Hamaloğlu,  Genel Sekreter Ağah Arda geçtiğimiz günlerde İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek, Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce’yi makamında kutladılar.

Paşa Ağdemir, Polisin vatandaşın canını, malının güvencesi olduğunu belirterek, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çeşitli defalar ilçe Emniyetine araçlar alındığını söyledi.

GTSO heyeti Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ile ilçeyle ilgili  konuşmalar yaptılar.