GTSO Yeni Yönetimle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

26 Nisan 2018

Seçim Sonrası İlk Yönetim Kurulu Toplantımız Gerçekleşti

Toplantının açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞEMİR yaptı. Açılış konuşmasını yapan AĞDEMİR; “ Yeni bir dönem ve ilk toplantımız. Gemlik2imiz için, ilçemiz için, üyelerimiz için şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Birlikte güzel işler yapacağıma inancım tamdır. Hepinize yeni görevinizde başarılar dilerim. Rabbim bizleri utandırmasın. “ dedi.

Başkanın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri ve Sayman üye seçimleri yapıldı. Kapalı oylamayla yapılan seçim sonucunda ; Abdullah KAVLAK ve Semih AŞKIN Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerine seçilirken , Şefik YILMAZ’ da Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine seçildi.

Yapılan seçimin ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıda ayrıca söz alana Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih BULUK ;

“ Şu an gündemde olan üniversitelerin bölünmesi sürecinde, Gemlik’e bir üniversite kazandırma noktasında lobi çalışmaları yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için odamızın tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK ‘lar ve diğer kanaat önderleri ile ortak çalışmalar yaparak Gemlik’e bir üniversite kazandırmak için çalışmalıyız. .” Dedi.

Konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR ; “ Gemlik’e üniversite kazandırılması hususunda aynı fikirde olduğunu belirterek, daha önce ki en büyük sıkıntılardan biri hocaların ulaşım sıkıntısı idi. Artık bu sorun yapılan köprü ile ortadan kalkmış oldu. Bu noktada Gemlik’e bir üniversite kazandırmak için azimle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.

Küçük Sanayi Bölgemizin İçler Acısı Durumunu Biliyoruz

Ayrıca Gemlik Küçük Sanayimizin de içler acısı durumunu biliyoruz. Son derece zor şartlarda üretim yapmaya çalışan,  katma değer yaratan küçük sanayi esnafımıza da destek olacağız. Gemlik’e yakışır bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması noktasında bir danışman kuruluşla çalışarak fizibilite çalışmalarına başlayıp, bu noktada da lobi çalışmalarına hız vereceğiz. “ dedi.