GTSO Akademi Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

2 Haziran 2017

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Erkan GÜNGÖR ve Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal AKIT tarafından imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü ile iş kurmak isteyenlere fırsat tanındı. Bu kapsamda, 2017 yılı içerisinde Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2.si ve 3.sü düzenlenen eğitim başarı ile tamamlandı.
Deneyimli Eğitmen Seçkin SAYGILI’nın  katkıları ile tamamlanan eğitimle birlikte , girişimci adayları tüm sorularına cevap buldular.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan ve sertifika alan girişimciler, KOSGEB’in yeni iş kuranlara verdiği 50.000 TL’lik hibe ve 100.000 TL’lik faizsiz kredi imkânından faydalanabilecekler.
Bu güne kadar odamızda toplamda 17 UGE eğitimi düzenledik ve 510 gencimize iş imkanı sağladık. Gençlerimizin önünü açacak , ticaret hayatına yeni kan kazandıracak , istihdama katkı sağlayacak eğitimlerimiz devam edecektir.

GTSO AKADEMİ sayfasından diğer eğitimlerimiz hakkında bilgi alabilir , Eğitimlere ücretsiz katılabilirsiniz.