Girişimci Adaylarına Desteğimiz Hız Kesmiyor

8 Nisan 2019

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR ortaklığıyla düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimiz başarı İle tamamlandı. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz eğitimimiz ile birlikte toplamda 500 girişimci adayı KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimizden faydalandı.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir " Girişimcilere desteğimiz hız kesmeden devam edecek. Her iş fikri bizim için değerlidir. O fikirleri gün yüzüne çıkarmak, girişimci adaylarının iş yerlerini açarken devletimizin sunduğu imkanları onlara sağlamak bizler için bir görevdir.  Eğitimini tamamlayan girişimci adaylarına şimdiden başarılar diliyorum. " dedi.

Eğitmen Mihriban AKYOL’ un sunumu ile  dört gün boyunca Girişimcilik Kavramı, İş Fikri Geliştirme, İşletme Kavramı, İş Planı Hazırlama gibi konularda eğitim alan 12 kursiyer KOSGEB Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazandı.

Belgeyi alan girişimci adayları, iş planlarını hazırlayıp KOSGEB’in  desteğinden yararlanıp işlerini kurabilecekler. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adaylarına ilgili raporlar hazırlandıktan sonra sertifikaları teslim edilecektir.