Gemlik Emniyet Müdürümüzden Odamıza İadei Ziyaret

11 Ekim 2017

Gemlik'e yeni atanan Emniyet Müdürümüz Abdulkadir YÜCE odamıza iadi ziyarette bulundu. Emniyet müdürümüzü Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT, Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ergin ERENOĞLU, Mehmet ANAR  ve Genel Sekreterimiz Agah ARDA karşıladı.

Ziyarette söz alan Oda Başkanımız Kemal AKIT; ‘’Gemlik’te geldiğiniz günden bu yana yaptığınız çalışmalar, hem bizlerin, hem de vatandaşlarımızın taktirini topluyor. Bizler iş adamları olarak, iş dünyasının önceliklerini de gözetmek zorundayız. Gemlik daha güvenli bir yer olursa, iş adamları da daha rahat yatırım yapar, daha çok istihdam sağlar. Bu anlamda, Gemlik’in güvenli yer olması için bizlerin de, vatandaşların da ellerini taşın altına koyması gerekir. Bizler huzur ve güven ortamı istiyoruz’’ dedi.

Emniyet Müdürü YÜCE ise; ‘’Çalışmalarımız iyi başladı. Devamında da başarılı şekilde devam edecektir. Gemlik’in eksiklerini ve yapılması gerekenleri iyi etüt ettik. Gemlik’te daha yapacağımız çok sayıda iş olduğunu biliyoruz. Ben ve ekibim bu işi göğüslemeye hazırız’’ şeklinde konuştu.