Gemlik Alışveriş Fuarımız Törenle Açıldı

28 Kasım 2018

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Gemlik Belediyesi ve Odamızın  desteği ile açılan, ''Enflasyonla Topyekûn Mücadele'' sloganıyla alışveriş fuarımızın açılışı Gemlik Kapalı Pazar Yerinde yapıldı.

Alışveriş Fuarının açılışına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Bursa Odalar Birlik Başkanı Arif Tak, Yönetim Kurulu Başkanımız; Paşa Ağdemir, Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım , Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki katıldı. Siyasi Partilerden ise Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Saadet Partisi Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, İyi Parti İlçe Başkanı Birol Mumcu fuarda yerini aldı.

GÜNAY TORUN ANILDI

Fuarda geçtiğimiz hafta hunharca cinayet sonrasında öldürülen Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Günay Torun, tüm konuşmacılar tarafından anılırken, aynı zamanda fuarın çeşitli noktalarında Torun'un afişlerine yer verildi.

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise; ''maalesef ülkemizde de adi olaylara, cinayetlere rastlıyoruz. Günay Hanım da abisi tarafından vahşice öldürüldü. Bu olay hepimizi üzdü. Esnafımız toplumumuzun bel kemiğidir. Esnaf güçlü olursa, bu da devletin çıkarınadır. Devlet bu dengeleri gözeterek çalışır. Esnaf üretir iş yapar, vergi verir'' ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Protokol tarafından fuarın açılış kurdelesi kesilirken, hava şartlarına rağmen fuara olan ilginin yüksek olması da gözlerden kaçmadı.