CHP Bursa Milletvekilimiz Prof.Dr.Lale KARABIYIK Odamızı Ziyaret Etti

18 Haziran 2018

mecliCHP Bursa Milletvekilimiz Prof.Dr.Lale KARABIYIK ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret etti. Heyeti Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir, Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Sayman Üye Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Buluk, Meclis Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz Agah Arda karşıladılar.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir; " Öncelikle sizleri odamızda görmek bizleri çok mutlu etti. Hoş geldiniz. Ankara'da da bizleri ağırlamış ve Gemlik'le ilgili sizlere ilettiğimiz konularda bizlere detsek oldunuz. Bunun için size bir kez daha teşekkür ederiz. " dedi

Ardından söz alan Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım " Odamızda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Hoş geldiniz. " Dedi.

Oda Meclis Üyemiz Mahmut Solaksubaşı , Bursa Milletvekilimiz Lane Karabyık'a Bursa'mızı gelecekte nerede görüyorsunuz. Sizce hangi ekonomik dinamikler üzerine inşa edilmelidir. Gelecekte Bursa'nın çizgisi ne olmalıdır. " dedi.

Soruya cevaben Sayın Karabıyık " Bursa ülkemizin cari açığını kapatan, ekonomisi ile, marka değer, ile çok önemli bir kent. Fakat Bursa ne yazık ki milli gelirden hak ettiğinden çok daha azını alıyor. Bizce Bursa tüm dinamikleri ile topyekün büyümelidir. Her alanda gelişmelidir. Dedi.