Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İlk Toplantısını Odamızda Yaptı

14 Mayıs 2015

Bursa Kadın Girişimciler Kurulu’nun ilk toplantısı aynı zamanda odamızın da bir alt kurulu olarak görev yapan Gemlik Kadın Girişimciler Kurulu’nun ev sahipliğinde odamızda gerçekleşti. Toplantı öncesi Yönetim Kurulumuzdan Başkanımız Kemal Akıt, Başkan vekillerimiz Nurettin Hocaoğlu ve Mehmet Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ergir Erenoğlu ve Mehmet Anar ve Meclis Başkanımız Paşa Ağdemir toplantıyı ziyaret ederek kurul üyeleri ile tanıştılar. Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Akıt başta Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir ve Gemlik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Selma Özsabuncu olmak üzere katılımcılara hoşgeldiniz diyerek, tüm bayan girişimci arkadaşların gerek bu kurullarda gerekse de meclis ve yönetim kurullarında yapacağı çalışmalara önem ve destek verdiği belirtti.

Yönetim Kurulumuzun Gemlik Zeytini hediyelerini de takdsim ettiği kurulu toplantısını odamızda gerçekleştirdikten sonra Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri’nde beraber akşam yemeği yediler.