Bursa 12. Yurtiçi-Yurtdışı Eğitim Fuarı

YERTüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezi - Osmangazi / BURSA
FUAR WEB SİTESİhttp://www.bursaegitimfuari.com/

Eğitim Kurumları Öğrencileri İle Kültür Şenliğinde Buluşacak

Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB ve Uludağ Üniversitesi’nin desteğiyle hazırlanan BURSA EĞİTİM FUARI, 12. Yurtiçi - Yurtdışı Eğitim Fuarı 22 - 27 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak Salon 1 ve 3'te, üniversiteler, meslek yüksek okulları, özel ve kamuya ait eğitim kurumları, anaokulları, dil kursları, danışmanlık firmaları, kırtasiye firmaları, eğitim araç gereç firmaları, sendikalar, vakıflar ve kreşlerden oluşan geniş konseptiyle dikkat çeken Bursa Eğitim Fuarı, geçtiğimiz yıl 302.197 okur tarafından ziyaret edildi.

Yurtiçi ve yurtdışından birçok eğitim kurumunun katılımı ile hazırlanan BURSA EĞİTİM FUARI, ziyaretçilere tüm eğitim olanakları hakkında aynı anda bilgi edinme olanağı sunmaktadır. Fuar süresince internet üzerinde eğitimden yurtdışı eğitime, sınav sistemlerinden uluslar arası iş hayatına kadar farklı konularda konferanslar düzenlendi.