Bursa Acıbadem Hastanesinden Odamıza Ziyaret

23 Mayıs 2018

Bursa Acıbadem Hastane Direktör Yardımcısı Özgür İstemi Oktay , İş Geliştirme Ve Proje Müdürü Fulya İlter ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret ettiler.

Heyeti; Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa AĞDEMİR, Meclis Başkanımız Hasan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Abdullah KAVLAK , Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alaattin AKCAN, Hasan HAMALOĞLU ve Genel Sekreterimiz Agah ARDA karşıladı.

Ziyarette konuşan Oda Konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir; “ Öncelikle ACIBADEM yetkililerini odamızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Hepiniz hoş geldiniz.  ACIBADEM Hastanesi ile bundan sonraki süreçlerde işbirliği yapmak isteriz.

ACIBADEM Hastanesi İle Üyelerimize İndirimli Sağlık Hizmetleri Çok Yakında Hizmetinizde

Üyelerimizin hastaneniz bünyesinde indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanmasına yönelik çalışmak isteriz. Bu noktada bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sizlerin de çalışmalarıyla yapacağımız ortak protokolle üyelerimize bu hizmeti sunmak istiyoruz. “ dedi.

Ağdemir’in isteğine olumlu yanıt veren ACIBADEM Bursa Hastanesi yetkilileri, konu ile ilgili çalışmalarını tamamlayıp odamıza bildireceklerini beyan ettiler. Protokolün imzalanmasına müteakip sadece oda üye kartınızla müracaatınızda bir çok sağlık hizmetinden indirimli ve ayrıcalıklı faydalanabileceksiniz.