Bosna ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV ) Ziyareti

17 Eylül 2014

Bosna ile İlişkileri geliştirme Merkezi Vakfı ( BİGMEV ) yetkilileri odamızı ziyaret ettiler. Ziyarete Oda Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR , Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Mehmet YILDIRIM , Nurettin HOCAOĞLU , Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz A.Ergin ERENOĞLU , Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mehmet ANAR Şefik YILMAZ, Fikret METE ve Genel Sekreterimiz Agah ARDA iştirak ettiler.
Bosna Hersek ile Türkiye arasındaki başta ekonomik ve ticari olmak üzere ilişkileri geliştirmek amacıyla 2010 yılından beri faaliyetler yürütmekte olan vakıf, Bosna Hersek’in yatırım ve iş olanaklarını tanıtmak ve Türk iş dünyası ile kazan kazan çerçevesinde buluşturmak kapsamında odamızla işbirliği yapmak istediklerini beyan ettiler..

Konuşmada söz alan Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Mehmet YILDIRIM ; “ Oda olark bizler bu gibi çalışmalara sıcak bakıyoruz. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini geliştirmek , onlara yeni fırsatlar yaratmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bu konuda da sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duyarız. Gerekli çalışmalarımızı tamamlayıp net veriler üzerinden bu konuyu daha detaylı incelersek çok daha verimli çalışmalara imza atarız. “ dedi.

Ardından söz alan Meclis Başkanımız Paşa AĞDEMİR “ Öncelikle kurumumuza hoş geldiniz. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. İki ülke arasında ekonomik çalışmalar yapmak elbette üyelerimiz açısından son derece faydalı sonuçlar doğuracaktır. Bu kapsamda sektörleri bir araya getirerek ticari hayatlarına katkılar sağlayabiliriz. Konuyu oda meclisimizde görüşüp diğer çalışma arkadaşlarımın da fikirleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız verebiliriz. “ dedi