Akıt

Akıt "Vergilendirilmemiş Kazanç Huzursuz Kazançtır"

23 Mart 2016

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal AKIT 2016 Gayrimenkul Sermaye İradı Vergi rekortmeni seçildi. Gemlik Vergi Rekortmeni seçilen AKIT'ı Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta makamında ziyaret ederek,  teşekkür ve tebriklerini iletip, nostaljik radyo hediye etti. Vergi vermenin vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini söyleyen  Akıt “Sağlıkla, huzurla olan kazanç önemlidir. Mühim olan vatanın huzurudur. Vatanda huzur olursa vergi de artar, işsizlikte azalır.” diye ifade etti.

Üst Kimliğimiz Türk’tür